Este bloc recull les experiències i les activitats relacionades amb el riu dels membres de la comunitat educativa de l'IES Roquetes.

dilluns, 12 de maig del 2008

Baixada amb muletes


El passat dijous dia 8 de maig alguns alumnes de 3r i 4t de l’IES Roquetes vam fer una sortida programada dintre de les jornades del medi ambient.

El dia va començar anant amb l’autobús fins l’embarcador d’Aldover, allí vam escoltar l’explicació que ens va donar José, l’entrenador del club de rem Tortosa, després, vam pujar a les muletes on vam agafar els rems i vam començar a baixar pel riu. La qüestió era remar coordinadament durant el trajecte.

A la meitat del trajecte , a l’altura de Bítem vam parar en una petita cala, on l’aigua estava més calmada i ens vam menjar l’entrepà, sense baixar de la muleta. Tot seguit vam continuar el recorregut del riu observant el paisatge, el qual estava verd i amb abundància de plantes, entre les quals hi havia alguna deixalla. A l’arribar a Tortosa ens esperava Cinta Llatge, professora de l’IES, per fer alguna foto. A l’acabar la sessió fotogràfica ens vam alinear tots sota el pont vell des d’on vam fer una cursa fins el club de rem , on vam acabar l’excursió.

Josep Tomàs, Llorenç Vergés, Gerard Monteverde, Eloi Blanquet i Jordi Gas (4t C)

Podeu veure més fotos clicant aquí:

baixada en muletes